Assentoft

Kvalitetslejebolig i Assentoft

Ved Høgedalsparken i Assentoft har vi 31 lækre kvalitetslejeboliger, der egner sig til seniorer såvel som børnefamilier.

Vælg mellem en 3-værelses lejebolig på 82 kvm, og en 4-værelses lejebolig på 108 kvm.

Naturrige områder omkring lejeboligerne i Assentoft

Høgedalsparken er opkaldt efter gården ”Høgedalsgård”, som i tidernes morgen lå på grunden. Høgedalsparken er fyldt med en smuk natur og grønne områder. Disse naturrige omgivelser har vi så vidt muligt valgt at bevare, for at give lejerne i lejeboligerne mulighed for at nyde og bruge naturen.

Med lejeboligerne i Assentoft har vi således forsøgt at undgå at bygge et miljø, hvor flest mulige huse er presset ind på et lille areal. Derimod har vi bevidst valgt at bygge færre huse, så hvert hus har masser af luft omkring sig. Dette giver samtidig nogle større grønne områder med plads til leg og samvær.

I den forbindelse har vi blandt andet også lavet et grønt fællesområde i midten af lejeboligområdet, hvor vi har skabt et samlingspunkt omkring en skøn bålhytte med udekøkken og grill faciliteter, som lejere kan samles om og benytte.

I lejeboligerne er der således både plads til børnefamilien, til parret uden børn og til seniorerne, som er på udkig efter en lækker kvalitetslejebolig i Assentoft lige uden for Randers. 

Se lejeboligerne herunder eller kontakt os på tlf.: 51 87 87 77 eller mail: Claus@lowo.dk for at høre mere om lejeboligerne i Assentoft.

Find dit nye hus til leje i Assentoft

I Høgedalsparken har vi valgt at bygge to typer lejeboliger: A-husene og B-husene. Begge hustyper er bygget som rækkehuse, hvor A-husene er bygget sammen to og to, og B-husene er sammenbygget tre og tre. 

A-husene byggede vi første gang i 2016 på en grund i Vorup og med baggrund i den meget positive feedback, vi fik derfra, besluttede vi os for at bygge stort set de samme huse igen i Assentoft.

A-husene er 108 kvm., og har 4 værelser, hvilket er en perfekt størrelse til børnefamilien. Det kan dog virke stort for andre lejere. Derfor tegnede vi nogle mindre B-huse, som er på 82 kvm. og har 3 værelser. B-husene opføres i den del af Høgedalsparken, der er tættest på indkøb og er derfor også ideelle til særligt seniorer.

I opførelsen af lejeboligerne i Assentoft har vi haft stort fokus på både kvalitet og funktionalitet. Husene er bygget i kvalitetsmaterialer, hvilket er med til at sikre et lavt varmeforbrug. Samtidig er lejeboligerne i Assentoft bygget uden spildplads, så du får mest muligt ud af boligens kvadratmeter.

Assentoft er den lille hyggelige by som har det hele

Byen Assentoft ligger i Randers kommune i Østjylland, og er en skøn by at bo i for både unge, ældre og børnefamilier. Det er en lille hyggelig by med kun 3.791 indbyggere, hvor der ikke er langt til naboen, men hvor der stadig er mange flotte naturrige områder.

Selvom Assentoft er en lille by, har den alt, hvad man har brug for. I byen er der gode indkøbsmuligheder, apotek, offentlig legeplads, sportsaktiviteter, læge, restaurant og take away, skole og institutioner. Assentoft har dermed rigtig meget at byde på, og er derfor ideelt for både børnefamilier og ældre, der ønsker at bo i en by der har alt, og hvor der samtidig er fredeligt og roligt. Assentoft ligger desuden kun otte kilometer fra Randers C.

Type A lejebolig i Assentoft

Type A hus

Kvadratmeter
værelse
Badeværelse
Terrasser

Information om lejebolig A i Assentoft

4-værelses lejebolig på 108 kvm.

Boligen indeholder:

 • God stor entré med vaskemaskine og bordplade med håndvask.
 • Teknik-rum bag skydelåger med indlagt fiber.
 • Køkken-alrum, hvor køkken og stue er kombineret.
 • Køkken med alt i hvidevarer bl.a. varmluftovn med pyrolyse, opvaskemaskine og stort køle/fryseskab.
 • Hvide elementer i køkken, bad og bryggers fra Svane.
 • 3 gode værelser.
 • Godt badeværelse med stor bruseniche og nem adgang for bl.a. gangbesværede.
 • Ventilationsanlæg i huset, som skaber et perfekt indeklima.

Overalt i huset er der gulvvarme, som opvarmes med luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er både miljøvenlig og giver et meget lavt varmeforbrug.

Yderligere forbrug afregnes direkte med værkerne.

Husene har små nemme grunde at holde. Alle huse har desuden 2 terrasser, carport og isoleret redskabsrum på ca. 7 kvm.

Husdyr er desværre ikke tilladt.

Tag et nærmere kig

Type B lejebolig i Assentoft

Type B hus

Kvadratmeter
0
Værelser
Badeværelse

Information om lejebolig B i Assentoft

3-værelses lejebolig på 82 kvm.

Boligen indeholder:

 • God entré med vaskemaskine og bordplade med håndvask.
 • Teknik-rum bag skydelåger med indlagt fiber.
 • Køkken-alrum, hvor køkken og stue går ud i ét.
 • Køkken med alt i hvidevarer, herunder bl.a. varmluftovn med pyrolyse, stort køle/fryseskab og opvaskemaskine.
 • Hvide elementer fra Svane i bad, køkken og bryggers.
 • 2 gode værelser.
 • Godt badeværelse med stor bruseniche og nem adgang for gangbesværede.
 • Ventilationsanlæg, som giver et perfekt indeklima.

I huset er der installeret gulvvarme, som opvarmes med luft til vand varmepumpe. Dette er både miljøvenligt og giver et meget lavt varmeforbrug. Yderligere forbrug afregnes direkte med værkerne.

Alle husene har små grunde, som er nemme at holde. Derudover har alle husene egen terrasse og stort isoleret redskabsrum på ca. 6 kvm.

Til husene er der fælles parkering. Husdyr er desværre ikke tilladt.

Tag et nærmere kig

Er du interesseret i at leje et hus i Assentoft?

Er du interesseret i at leje et hus i Assentoft? Ring til os på 51 87 87 77 eller send os en mail på Claus@lowo.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular nedenfor med et par ord om, hvem du/I er, hvad I laver, og hvem der skal bo i huset. Vi glæder os til at høre fra dig.

Rul til toppen